domingo, 2 de noviembre de 2008

Dies de pluja

Teníem moltes ganes de que arribessin les pluges, feia molt de temps que no plovia. El camp i la ciutat ho necessitava, renovar l’aire que a vegades es fa insuportable de respirar.
Amb les pluges arriben els refredats, els nassos envermellits i gotejants, el mal d’ossos i els mal de caps, tot molesta.
Avui ha plogut tot el dia, a segut un diumenge trist, encara a tres quart de vuit segueix plovent.
Jo no he sortit al carrer, ara estic una mica cansada, tot el dia tancada a casa, però he aprofitat per llegir, fer encreuats, veure pel·lícules i gaudir amb la meva parella.
Aquest dies són per intentar fer tot això que durant la setmana no poden gaudir per motius de la feina, i el temps passa molt ràpid, no ens donen conte que els dies, les hores passen en un sospir i tot lo que no s’ha pogut fer no ho recuperaren.
No esta mal poder a vegades fer el vago o millor dit, no fer res, sinó simplement estar al sofà veien la televisió, llegir un llibre o fins i tot descansar. Avui jo he fet això, res, no he fet res, però realment estic contenta, pot se que passi molt de temps en poder “no fer res”.
Intenteu-lo, es divertit i descansat. Fins aviat

No hay comentarios: