domingo, 14 de diciembre de 2008

Fragàncies d'home.

Les persones sexualmente parlan tenim instints com tenen els animals. Molts mamífers, oloren les seves femelles, nosaltres els humans l’olor del nostre company o companya també ens estimula i quan els nostres desitjos sexuals estan en funcionament, l’olor del cos humà ens posa l’adrenalina a nivells molt alts.

Jo sóc una dona que això em passa molt sovint. El meu company és un home que té la sort que qualsevol perfum que es posi li queda impregnat en la seva pel i durant hores i hores l’envolta una olor que fa a una dona donar-se conta de la seva presència.

Quan està amb el seu tors despullat i es troba a prop meu, em poso molt nerviosa i no ens podeu imaginar com m’agrada olorà el seu cos i acariciar-lo enredant els meus dits en el seu borrissol.

La seva fragància impregnada en la seva pel, em fa tanca els ulls i deixar-me anar a un plaer indescriptible. A vegades olorar la seva fragància fa poder-lo tenir més a prop com si amb el seu olor, el pogués tenir dintre del meu pensament i desfruitar de plaers molt estimulants.

Aprofiteu el moment i penseu que un dels millors sentits a l’hora de tenir relacions amb el teu company, és a part de poder senti el seu cos prop teu, olorar-lo fins que hagis absorbit tota la seva fragància, estimula molt i la teva adrenalina pujarà a uns nivells indescriptibles. Anim!

5 comentarios:

robelfu dijo...

Hola passo per saludar-te i agrair-te les paraules deixades en casa meva.
Estarem en contecte.
Un petonàs i bones festes

lisebe dijo...

Querida:

Gracies per enllaçarme, he llegit el que has escrit, i bé em tindrás per aquí.

Bon Nadal i FeliÇ any nou.

Petonsss

lisebe dijo...

Perdó volia dir per seguir-me, es una errada produida per el cansament.

Petons de nou.

Que tinguis sort amb el teu bloc nou, t'ho desitjo...

Anónimo dijo...

A l’altre costat del mirall, arribava una olor a mar i dia
L’olor de les teves ones em va acostar a dir-te hola
El dia es propici per a desitjar-te feliç trobada
Quan passin els dies
arribaren les nostres holas
sobre les ones de la nostra olor.

Feliç 2009

Catman dijo...

totalment d'acord amb tu
bon any nou