miércoles, 29 de octubre de 2008

Dóna vida al teu cos.

Fa dies que sento parlar als mitjans de comunicació del tema de la sexualitat en les dones, hi ha programes televisius sobre el tema amb debats, opinions del públic i preguntes sobre dubtes que té els oients.
Es important que es comenci a parlar una mica més de les dones, com són, que pensen i quines són els seus sentiments. Fins ara tot això semblava un tòpic, com si les dones no poguessin tenir sexualitat, o no puguin conèixer el seu cos.
A moltes dones el parlar de la seva sexualitat o relacions amb la seva parella li dona encara molta vergonya, no es donen conte que explicar problemes o moments íntims pot ajudar altres dones.
Jo tinc la sort que en trobades, fent un cafè o sopen amb les meves amigues hem parlar de situacions eròtiques amb la parella, comentaven situacions viscudes per excitar a la parella i obtenir unes relacions plenes i satisfactòries.
Ara per ara assitiïn a tallers de sexualitat, i estem decidides a poder fer una trobada per poder veure i comprar joguines estimuladors tan per homes com per dones.
La sexualitat és una part més de la vida d’una persona, igual que parlem de política o del temps o de activitats que ens agrada compartir i realitzar, hem d’intentar parlar també de la part més sentimental de les nostres relacions i ajudar-nos a entendre millor la naturalesa de la vida i lo meravellós que és estimar i conèixer el nostre cos, sense vergonyes.
Penso que la vida seríeu més senzilla per tots. Fer l’amor, es tan natural i tan necessari com menjar, rentar-se.
Dóna vida al teu cos i estimat una mica, ho agraïres.

1 comentario:

Toni Soler dijo...

Realment fantastic, enhorabona.

Petons